I väntan på Jesus

Ekoteologen Lars Larsens blogg

Några fler detaljer om "Uppryckandet". Skall denna ta plats denna vår, i samband med "the Great American Solar Eclipse" 8.4.2024?

Publicerad 2024-03-24 04:45:00 i Antikrist, Bibeln, Den första uppståndelsen, Det profetiska året 2024, Det profetiska året 2025, Det profetiska året 2032, Esséerna, Förföljelser, Helig dårskap och heliga dårar, Israel och judendomen, Jesu återkomst, Profetior, Profetism och profeter, Psykiatri, Sagan om Ringen, Sagor och fantasy, Satan, demiurgen och demonerna, The Great Reset, Uppenbarelseboken, Uppryckandet,

(Detta blogginlägg får gärna läsas till den vackra sången "Broken Promise Land" av "Weeping Willows", och den vackra "Endsong" av "The Cure", som är första låten i denna samling. Resten av samlingen är också bra)
 
(Detta är en fortsättning på detta blogginlägg 7.9.2023 som bildar grunden för detta blogginlägg)
 
 
Låt oss börja med att läsa Uppenbarelseboken, kap. 12:
 
"1Och ett stort tecken visade sig i himmelen: där syntes en kvinna, som hade solen till sin klädnad och månen under sina fötter, och en krans av tolv stjärnor på sitt huvud. 2Hon var havande och ropade i barnsnöd och födslovånda.

3Ännu ett annat tecken visade sig i himmelen: där syntes en stor röd drake, som hade sju huvuden och tio horn, och på sina huvuden sju kronor. 4Och hans stjärt drog med sig tredjedelen av himmelens stjärnor och kastade den ned på jorden. Och draken stod framför kvinnan som skulle föda, ty han ville uppsluka hennes barn, när hon hade fött det.

5Och hon födde ett barn gossebarn, som en gång skall styra alla folk med järnspira. Men hennes barn blev uppryckt till Gud och till hans tron; 6Och kvinnan flydde ut i öknen, där hon har en plats sig beredd av Gud, och där hon skulle få sitt uppehälle under ett tusen två hundra sextio dagar.

7Och en strid uppstod i himmelen: Mikael och hans änglar gåvo sig i strid med draken; och draken och hans änglar stridde mot dem, 8men de förmådde intet mot dem, och i himmelen fanns nu icke mer någon plats för dem. 9Och den store draken, den gamle ormen, blev nedkastad, han som kallas Djävul och Satan, och som förvillar hela världen; han blev nedkastad till jorden, och hans änglar kastades ned jämte honom. 10Och jag hörde en stark röst i himmelen säga: »Nu har frälsningen och makten och riket blivit vår Guds, och väldet hans Smordes; ty våra bröders åklagare är nedkastad, han som dag och natt anklagade dem inför vår Gud. 11De övervunno honom i kraft av Lammets blod och i kraft av sitt vittnesbörds ord: de älskade icke så sitt liv, att de drogo sig undan döden. 12Glädjens fördenskull, I himlar och I som bon i dem. Men ve dig, du jord, och dig, du hav! Ty djävulen har kommit ned till eder i stor vrede, eftersom han vet att den tid han har kvar är kort.»

13Och när draken såg att han var nedkastad på jorden, förföljde han kvinnan, som hade fött gossebarnet. 14Men åt kvinnan gåvos den stora örnens två vingar, för att hon skulle flyga ut i öknen till den plats där hon skulle få sitt uppehälle under en tid och tider och en halv tid, fjärran ifrån ormens åsyn. 15Då sprutade ormen ur sitt gap vatten efter kvinnan såsom en ström, för att strömmen skulle bortföra henne. 16Men jorden kom kvinnan till hjälp; jorden öppnade sin mun och drack upp strömmen, som draken hade sprutat ut ur sitt gap. 17Och draken vredgades än mer på kvinnan och gick åstad för att föra krig mot de övriga av hennes säd, mot dem som hålla Guds bud och hava Jesu vittnesbörd. (18) Och han ställde sig på sanden invid havet."
 
 
Det här är en nyckeltext i hela Bibeln. Det blir mer och mer tydligt för mig att denna text handlar, på ett djupare plan (på ett ytligt plan handlar det om Maria Jesu moder som föder Jesus, Jesu uppståndelse och himmelsfärd, samt förföljelserna av de första kristna) om "Uppryckandet", "Jesu Kristi bruds" förvandling, martyrernas stora belöning, "Den Första Uppståndelsen" och inledandet av "Den Stora Vedermödan". 
 
Låt oss läsa femte vers en gång till: 
 
"Och hon födde ett barn gossebarn, som en gång skall styra alla folk med järnspira. Men hennes barn blev uppryckt till Gud och till hans tron;"
 
Det där ordet "uppryckt" är ett nyckelord här, om vi ska undersöka om texten verkligen talar om det klassiska "Uppryckandet". Vad är det på grekiska? Jo, ἡρπάσθη (hērpasthē). Grundverbformen för ordet är "harpazo", "rycka upp", "rycka bort", som man också finner i flera vers som är själva grunden för läran om brudens uppryckande, se en lista över dem här. Den viktigaste är 1. Tess. 4:17
 
"...sedan skola vi som då ännu leva och hava lämnats kvar bliva jämte dem bortryckta (harpagēsometha) på skyar upp i luften, Herren till mötes; och så skola vi alltid få vara hos Herren."
 
Nu vidare till uttolkningen av vår text. Kan det att Satan och hans änglar blir kastade ner på jorden betyda att "Den Stora Vedermödan" kommer strax efter "Uppryckandet"? Jag tror det! Antikrist får fria tyglar plötsligt, och bara så kan han genomföra sitt "Great Reset". Även detta har stöd i 2. Tess. 2: 6-7: "Och I veten vad det är som nu håller honom tillbaka, så att han först när hans tid är inne kan träda fram. Redan är ju laglöshetens hemlighet verksam; allenast måste den som ännu håller tillbaka först skaffas ur vägen."
 
"Jesu Kristi brud", martyrskaran (obs. att det räcker att ha blivit pinad av Pontius Psykiatrikus för att räknas som martyr, tortyr räknas här), består av så många människor, att Antikrist inte kan genomföra sitt "Great Reset" innan de är röjda ur vägen. Jag uppskattar de nulevande martyrernas antal till ca. 80-100 miljoner. De är jordens salt, salt mot förruttnelsen. Och de består av alla dem som har en annan ande än Systemets människor, dessa Systemslavar som böjt sig för Antikrist (de flesta kristna har samma ande som dem, det har jag märkt. De har smartphones och skiljer sig inte i livsstil nämnvärt från vanliga människor). De flesta av dem är psykpatienter och s.k. "utvecklingsstörda" och "autister". 
 
Denna ena procent av världens befolkning är en nagel i ögat på Antikrist, det är de som påminner honom att han strider mot naturen och mot sig själv och den oändlige Guden själv. 
 
Antikrist vill, i takt med sina hemliga och urgamla (sedan 1945) planer på global avbefolkning, depopulation, göra sig av med dem som är onyttiga för sitt system. De saktar hans fart mot den totala digitaliseringen och robotiseringen och elektrifieringen, "The Great Reset". Till slut är energibristen och miljöförstöringen så stor att han, om inte Gud skulle ta sina närmaste tjänare hem till sig, skulle genomföra en gigantisk eutanasi på dessa "samhällets ohyra", i stil med nazismens eutanasiprogram (detta händer när Sverigedemokraterna och andra extremhögerpolitiker tar makten över hela jorden, vilket de är i färd med att göra). Och Antikrist resonerar som så att dessa ändå skulle dö av hunger och köld om han inte skalade bort dem från världen. Så han ger sig på de svagaste, de "sinnesjuka", de "utvecklingsstörda" och "autisterna". De har så få rättigheter i alla fall. Dom har man ändå pinat så mycket redan. Redan nu har alla som äter antipsykotiska läkemedel 15-20 år kortare livstid i genomsnitt!! Bara det är långt gången depopulation. Och detta är lagligt!!! Dom drivs ofta till självmord, med lagen på pinarnas sida. 
 
Men Gud räddar sina tjänare, som han en gång räddade Lot, Abraham och Noa!! Uppryckandet kommer, och Antikrists onda planer hindras än en gång. Men efter Uppryckandet, då får han fria tyglar, och kommer att härja på jorden fram tills Jesu synliga återkomst för alla, då Moder Jord dör och Tusenårsriket börjar. 
 
Men Antikrist kommer inte att erkänna "Uppryckandets" verklighet. Han kommer att göra en "cover-up", och påstå att en "alien invasion" skedde, där samhällets ohyra kidnappades (eller kanske fick sitt rättmätiga straff?) av aliens. Och aliens kommer att, från sin dimension, iscensätta ett spektakel som får alla att tro på denna lögn. Denna idé fick jag från min granne Lena (som bor på samma boende som mig). Hon sade att redan nu finns det många filmer om "alien invasion" och sånt, som bereder grunden för att folk ska tro såna lögner. Marken bereds nu. Och det går fort. 
 
Lena kom också på en otrolig sak med det där att "The Great American Solar Eclipse" 8.4.2024 går över åtta ställen som heter Nineve. Hon pekade ut fyra åttor (se vad talet åtta betyder i Bibeln, här, observera också att det gick en tredje solförmörkelse över Amerika i 2023, och att tillsammans bildar de tre solförmörkelserna ett A eller ett hebreiskt Aleph, minns också att Jesus kallade sig Alfa och Omega, att A och Alfa betyder begynnelsen, se denna artikel, där fler intressanta detaljer presenteras):
 
1) Åtta Nineves.
 
2) Det händer på åttonde dagen i April.
 
3) 2024 = 2+02+4=8.
 
4) Sen sade hon att den där andra aktuella solförmörkelsen som hände 2017, som tillsammans med den 8.4.2024 bildar ett kors över Amerika (vars centrum hör och häpna går över byn "Rapture, Indiana"!) var sju år före 2024, och det hon trodde var årtalet för Jesu synliga återkomst för alla, 2032 (precis 2000 år efter Jesu död och uppståndelse), var åtta år efter 2024. Alltså en till åtta. Sen sade hon att det blir precis sju år av Vedermöda (enligt profeten Daniels schema sju feta och sju magra år) om man räknar så att uppryckandet sker över ett helt år, med början från 18.5.2024 (så enligt profeten Robert Breaker i denna färska Youtubevideo, en viktig video för att förstå detta blogginlägg), som är tre dagar efter det datum då staten Israel går in i sitt 77 år, fram tills 18.5.2025, och att Den Stora Vedermödan börjar i full styrka kring 18.5.2025, sju år före våren 2032, då Jesus ska komma tillbaka kring pingsttider, som infaller 16.5. det året. Det vore logiskt att han skulle komma precis 2000 år efter att kyrkan föddes, att kyrkans tid varar i precis 2000 år. 2025 passar också med esséernas profetiska kalender, om vilket jag skrivit förr, här. Jesus utgick från esséerna. 
 
Och låt oss också följa "Väckelsen i Wales" 120 år tillbaka i tiden (120 år är så profetiskt!). Vad händer där nu? 
 
På våren 1904 sker följande i väckelsen i Wales: 
 
"Spring 1904:
 
During a period during spring 1904 Evan Roberts is awakened every night by God to experience a wonderful fellowship with him, like he visited heaven. He then used to pray for four hours, going to sleep by five and sleeping for four hours, and then pray from nine to tvelwe (source: Liardon)." (Citerat i detta blogginlägg av mig)
 
Alltså Evan Roberts blev uppryckt till paradiset våren 1904. Han upplevde sitt "harpazo". Är detta en fingervisning om att alla brudesjälar ska tas upp till paradiset då? Det kan mycket väl betyda det!!! Kanske Evans upplevelse pekade framåt, var ett förebud, som mycket heliga ting och händelser brukar vara!!!
 
Slutord
 
Om uppryckelsen kommer 18.5. i år, och jag förvandlas, blir osynlig för denna världen, likt de flesta icke-mänskliga djur i skogen när de dör, dvs. om jag går slutligt in i det som förenar mig med allt icke-mänskligt liv, slutligt in i det fördolda livet med Kristus i Gud, ja då vore det en så ljuvlig sak att jag länge skulle gå som drömmande, knappt troende att det jag upplevde var sant, att jag var vaken och inte drömde det hela. Så mycket har jag längtat efter uppryckandet. 
 
Men det skulle inte göra så stor skillnad om jag försvann så. Jag lever nämligen redan nu i himlen i mitt hjärta, min ande är uppväckt, levande i Kristus, och jag skulle, på Andra Sidan, bara fortsätta det arbete bland de fattigaste i centralaste Stockholm som jag nu håller på med. Bara att jag då skulle bli osynlig. Den största förändringen skulle vara något som jag kan uppleva också utan att dö: att slippa tvingas ta medvetandeförändrande och själsdödande droger, mina extremt giftiga "antipsykotiska" droger, som sätter ett lock på vem jag är. Ja, varje gång jag slutat med dem i mitt liv har jag gått genom otroliga transformationer, paradisiska nästan varje gång, så det skulle bli för mig den största förändringen, och den är för mig ett otroligt äventyr, som jag inte är ett dugg rädd för. 
 
Psykiatrin mister sin makt över mig om jag blir osynlig. Att uppryckas är den sanna Bilbos magiska ring. Och himlen finns inte här eller där, utan "Guds rike är inom eder". 
 
Det är med bävan jag nu följer världens händelser, och jag räknar dagar. 
 
Observera att Bibeln berättar att Israels folk befriades från slaveriet i Egypten under månaden Nisan, som korresponderar med vår början av april och början av maj. 
 
Kanske Guds folk skall få sin befrielse från slaveriet under civilisationen i april-maj i år. 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lars Larsen

Född 1984 i Finland. Norrman, bor i Stockholm, Sverige. Poet, ekoteolog och ekofilosof (dock inte en akademisk någondera, fastän han studerade teologi i nästan tre år vid Åbo Akademis universitet), kallas också allmänt "Munken" (han är munk i en självgrundad klosterorden, "Den Heliga Naturens Orden"), han kallar sig själv "Skogsmannen Snigelson" och "Lasse Lushjärnan" på grund av vissa starka band till naturen och djuren, grundade bland annat genom många år av hemlöshet boende i tält, kåta, grotta och flera hyddor i Flatens naturreservat, Nackareservatet och "Kaknästornsskogen" utanför Stockholm. Han debuterade som poet 2007 med "Över floden mig", utgiven av honom själv, han har även gett ut ett ekoteologiskt verk, "Djurisk teologi. Paradisets återkomst", på Titel förlag 2010. Han har gett ut diktsamlingen "Naturens återkomst" på Fri Press förlag 2018 tillsammans med sin före detta flickvän Titti Spaltro. Lars yrken är två, städare och målare (byggnader). Just nu bor han på Attendo Herrgårdsvägen, ett psykiatrisk gruppboende för mentalsjuka i Danderyd, Stockholm. Hans adress är: Herrgårdsvägen 25, 18239 Danderyd, Sverige. Man kan nå honom i kommentarsfältet på denna blogg. Hans texter på denna blogg är utan copyright, tillhörande "Public Domain" Han är författare till texterna, om ingen nämns.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela